Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grisam
tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Ilyen volt nekem is.
Igaz én a szabadságosokkal voltam mint mindég és a szolgálat az ellenségem volt, de a bárban lent sosem támadott rám az ott lévő szolgálatos, még egyszer mikor beléptem a bár területére egy irányítót hallottam, pedig ez elméletileg lehetetlen ott. Lerohantam a bárba és a szolgálatos gondolkodás nélkül agyonlőtt, én elő sem tudtam venni a fegyverem ott. Újra betöltöttem és ismét egy irányítót hallottam valahol a bár területén és tele volt minden felé halott stalkerekkel és szolgálatosokkal. Lementem a bárba és ott is mindenki halott volt. Mikor feljöttem, akkor megláttam az udvaron az irányítót, aki szinte mindenkivel végzett.. Ez is egy jó kis bug volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Formula-1
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Igaz én a szabadságosokkal voltam mint mindég és a szolgálat az ellenségem volt, de a bárban lent sosem támadott rám az ott lévő szolgálatos, még egyszer mikor beléptem a bár területére egy irányítót hallottam, pedig ez elméletileg lehetetlen ott. Lerohantam a bárba és a szolgálatos gondolkodás nélkül agyonlőtt, én elő sem tudtam venni a fegyverem ott. Újra betöltöttem és ismét egy irányítót hallottam valahol a bár területén és tele volt minden felé halott stalkerekkel és szolgálatosokkal. Lementem a bárba és ott is mindenki halott volt. Mikor feljöttem, akkor megláttam az udvaron az irányítót, aki szinte mindenkivel végzett.. Ez is egy jó kis bug volt.
shield