- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = - #6038 üzenetére
Én snipert nem használok egyáltalán, nehezen töltenek és az néha elég gáz tud lenni. Vintar tökéletes nekem erre is, pontosan lő és gyorsan is dolgozik.
Ja és zárt terepre is nagyon ott van szvsz.
Elég fáradt voltam már az este, de az autóparkolós részt megcsináltam az "új" stalkerrel, hát valami k@rva jó lesz ez gyerekek!
Grafika ütős lett, árnyékok, az út rajzolata, na és a fegyverek hangja mind nagyon baba lett.
Igaz novice-t indítottam, de a parkolóban szinte egyet se kellett lőnöm, a társaim mindet kiírtották, pedig elvileg nekem kéne segíteni őnekik
, mintha egy kicsit könnyű lenne, lehet indítok előről egy nehezebb fokozatot, hogy élvezetes is legyen. Ma nyomulok vele estefelé.
skeleton91: Ezt gyorsan fejezd be itt, ne kelljen modot hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- LG 29WL500-B 29 colos Ultrawide IPS monitor, megkímélt állapotban
- Nintendo Switch (használt) + tartozékok
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest