Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Android szakmai topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
remington2
üzenetére
figyu!
Nekem 2Gb ram van 2-10Gb lapozófájl, megy a game olyan közepes beállításokkal 80-200 fps között, és volt hogy kimentem feltenni egy kávét.
Az elején azt hittem lefagyott a cucc, elszívtam egy fél cigit, hát látom megint esik az eső
Ez van, ja meg a zösszes paccs -
Xelo
addikt
válasz
remington2
üzenetére
ha arra gondolsz hogy pl egy adott távot futva teszel meg és egy másodpercre kb megáll a kép.. az teljesen normális. itt is csinálja hiába van 4GB RAM a gépben. Windows is mindegy neki, a tünet megegyezik Vistan és XPn is. vmit elbasztak a memóriakezelésével szvsz.
egyébként a felbontásom 1280×1024 STALKERben és az összes csúszka maxra van tolva.
szerk: 1.0006-os patchet visszavonták mert nagyon sok bugot tartalmazott, ezt Kanyhalos-tól halottam (OL mod kreátora). nagyon nem ajánlott a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield