- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10 VI 16
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
Bencom ™
üzenetére
Érdekes feltételezés. A sztorinak és a titokzatosságnak tényleg jót tesz egy-két ilyen halvány pont.
Az irányítást én arra értettem, hogy valakinek vagy valaminek karban kell tartani a berendezéseket. És az a kéz, amely strelokot "beteszi" a gépbe, kié? Tudtommal nem nagyon tudnak kijárni (azt említi hogy legyengülnek, illetve aki egyszer belépett, az nem léphet ki, bár pontos részletek nem villannak most be.
A monolitosokra visszatérve: akár ők maguk is lehetnek mutánsok, csak nem annyira eldurvultak, mint mondjuk egy zombi v. valami más. Pici mutáció + agykontroll együtt hatásos fegyverré teszi őket bárki ellen. Végső soron logikus, hogy az akaratlanul létrejött dolgok mellett egy-két cuccot saját maguk is alkotnak.
Bár nem hiszem, hogy ne lennének emberek. Lehet, tényleg gyakran cserélődnek, a harcok miatt.
Szerk: ennél szuperebb játékot mostanában nem láttam. Most próbálgatom az OL modokat, láttam macskát, zombit . . . number one game!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield