Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 
			  Mobilarena A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

AthlonXP őstag válasz  _stick_

üzenetére _stick_

üzenetére Na ez jó kérdés lehet, hogy én keverem őket.. Arról az ipséről beszélek aki azt a pszi sugárzás ellen védő vmit adja, mielőtt elmennél lekapcsolni azt az "agyat". Ő van abban a nagy, kör alakú, beton bunkerben. Van egy segédje, akinek fedezéket kell nyújtani amíg elvégzi a szükséges méréseket. Na. Na ez jó kérdés lehet, hogy én keverem őket.. Arról az ipséről beszélek aki azt a pszi sugárzás ellen védő vmit adja, mielőtt elmennél lekapcsolni azt az "agyat". Ő van abban a nagy, kör alakú, beton bunkerben. Van egy segédje, akinek fedezéket kell nyújtani amíg elvégzi a szükséges méréseket. Na. De végül is tök mindegy. Engem továbbra is az dühít, hogy semmi kűldetést nem kapok. Közben meg olvasom itt a többi hszt, amiben írják, hogy mit hol találnak, meg alagutak meg ilyenek, én meg csak itt bolyongok. Mintha nem azzal a játékkal játszanánk. Az eredetiben és az OL-ban egyszerű, mert ott legalább kapom a kűldiket, de itt semmit nem kapok, csak megyek amerre látok. Az első pályán kaptam ezt a "keresd meg az CNPP Blueprints-et" kűldit, ami még mindíg megvan, mert fogalmam sincs mi az. Hiába mentem az erőműbe. De végül is tök mindegy. Engem továbbra is az dühít, hogy semmi kűldetést nem kapok. Közben meg olvasom itt a többi hszt, amiben írják, hogy mit hol találnak, meg alagutak meg ilyenek, én meg csak itt bolyongok. Mintha nem azzal a játékkal játszanánk. Az eredetiben és az OL-ban egyszerű, mert ott legalább kapom a kűldiket, de itt semmit nem kapok, csak megyek amerre látok. Az első pályán kaptam ezt a "keresd meg az CNPP Blueprints-et" kűldit, ami még mindíg megvan, mert fogalmam sincs mi az. Hiába mentem az erőműbe. Amúgy van már egy csomó dokumentem, de úgy tűnik azok senkinek nem kellenek, szal most nemtudom merre tovább. Amúgy van már egy csomó dokumentem, de úgy tűnik azok senkinek nem kellenek, szal most nemtudom merre tovább.   Ha ehhez van végigjátszás akkor nagyon kéne... 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na ez jó kérdés lehet, hogy én keverem őket.. Arról az ipséről beszélek aki azt a pszi sugárzás ellen védő vmit adja, mielőtt elmennél lekapcsolni azt az "agyat". Ő van abban a nagy, kör alakú, beton bunkerben. Van egy segédje, akinek fedezéket kell nyújtani amíg elvégzi a szükséges méréseket. Na.
  Na ez jó kérdés lehet, hogy én keverem őket.. Arról az ipséről beszélek aki azt a pszi sugárzás ellen védő vmit adja, mielőtt elmennél lekapcsolni azt az "agyat". Ő van abban a nagy, kör alakú, beton bunkerben. Van egy segédje, akinek fedezéket kell nyújtani amíg elvégzi a szükséges méréseket. Na.   De végül is tök mindegy. Engem továbbra is az dühít, hogy semmi kűldetést nem kapok. Közben meg olvasom itt a többi hszt, amiben írják, hogy mit hol találnak, meg alagutak meg ilyenek, én meg csak itt bolyongok. Mintha nem azzal a játékkal játszanánk. Az eredetiben és az OL-ban egyszerű, mert ott legalább kapom a kűldiket, de itt semmit nem kapok, csak megyek amerre látok. Az első pályán kaptam ezt a "keresd meg az CNPP Blueprints-et" kűldit, ami még mindíg megvan, mert fogalmam sincs mi az. Hiába mentem az erőműbe.
  De végül is tök mindegy. Engem továbbra is az dühít, hogy semmi kűldetést nem kapok. Közben meg olvasom itt a többi hszt, amiben írják, hogy mit hol találnak, meg alagutak meg ilyenek, én meg csak itt bolyongok. Mintha nem azzal a játékkal játszanánk. Az eredetiben és az OL-ban egyszerű, mert ott legalább kapom a kűldiket, de itt semmit nem kapok, csak megyek amerre látok. Az első pályán kaptam ezt a "keresd meg az CNPP Blueprints-et" kűldit, ami még mindíg megvan, mert fogalmam sincs mi az. Hiába mentem az erőműbe.   Amúgy van már egy csomó dokumentem, de úgy tűnik azok senkinek nem kellenek, szal most nemtudom merre tovább.
  Amúgy van már egy csomó dokumentem, de úgy tűnik azok senkinek nem kellenek, szal most nemtudom merre tovább.   

shield
 shield