Hirdetés
- iPhone topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Sensut
üzenetére
Ugye nem sárga felkiáltójellel van jelölve mint fontos karakter? Térkép jobb széle fent "a parancsfájl" névvel? Mert ez kezdettől fogva van, de az ajtó zárva van. Így mögé nem tudok benézni, ahogy te
Ja a javítókészletes témát megoldottam. Viszont az ikertesó csak leül, köszöni szépen, nem úgy tűnt mint aki Yantar-ra akar menni. Menjek vissza akkor oda, hátha mégis? -
speki1982
tag
válasz
Sensut
üzenetére
Az szép... gratula😀! Jó kérdés, hogy vajon mi triggereli, mert ahogy írtad, a szellőzős pdat nem találtad meg/nem volt ott.
Nekem továbbra sincs a barban az a kö**ög, pedig már az ATP-re készülök.A CS-s trükkre nem emlékszem, tippként a térbuborékot mondtam volna én is. Az alagút Szeméttelep felőli végéről próbáltad?
Lukash fontos lesz még az ATP után, ad majd további küldit? Csak azért, mert folyamatosan támadja a Szabadságot a monolit és ha nem vagyok ott, gyorsan kinyírják őket az újraspawnoló monosok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- LEGO klub
- Képminőségelőnyt is kínál az FSR Radiance Caching?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Eladó egy pixel 7
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja a javítókészletes témát megoldottam. Viszont az ikertesó csak leül, köszöni szépen, nem úgy tűnt mint aki Yantar-ra akar menni. Menjek vissza akkor oda, hátha mégis?
shield