- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Sensut
üzenetére
Ez a Priboi Story Overhault 3.2.5.
Nem a fegyverekkel van gond, az kb. olyan mint a Priboi Story 1.1 (1.3). Ennél az volt/ van a gond, hogy pl. kinézek a sarkon már le is lőttek. Mint sok FPS játéknál, ki sem dugtad a fejed, már halott vagy.
Zöldfülűre állítottam vissza, most annyival könnyebb, hogy nem reagál olyan gyorsan az ellenfél, de a taktikázást azt csinálják és nem hallatszik lépés hang.
Aggódtam kicsit, mert az 1.1-ben pl. ha jöttem vissza Pripyatból Radarra, soha nem baráti harcosok voltak a Radar oldalon, hanem ellenség, abból is 5-7. Ugyanúgy Radarról a Katonai Raktárakra, ott is 8-10 Szabadságos várt. Mit lehetett tenni, rohanás.
Na most akárhogy futna az ember, egy-két lövés úgyis betalál és halott vagy, és képtelenség lenne folytatni a játékot.
Hál' Isten, erre gondoltak, Radaron nem várt senki, Katonai Raktárakon pedig kártyázhattak a Szabadságosok, mert már csak néhány golyó csapódott be mögöttem az általam felvert porban.
Pontosan lő az ellenfél, úgyhogy észnél kell lenni.
Gondolom játszottál a Priboi Storyval, tudod, hogy szinte az elején már menni kell Pripyatba, amikor még nincs komoly páncél és tapasztalat sincs. A rohadt banditák is megizzasztottak az ATP-n. Kicsit elnéztem Rosztokba, gondolom emlékszel más modban is van egy Stalker páncél az átjárónál, ahol fel lehet menni egy létrán. Ott fent is távcsöves AK-kal vártak, bandita ruhában mentem, mert az is jobb volt a kezdő ruhánál.
Sajnos a kereskedelmet szerintem nagyon elcseszték, csak kereskedőnek érdemes eladni, van amit ott is nevetséges áron. NPC-nek szinte semmit nem érdemes. Sajnos ezt nem találtam a Trader mappában, de egyes dolgokat azért megoldottam.
Nekem bejön a mod, aki nem szeret sokat mászkálni, annak nem nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pontosan lő az ellenfél, úgyhogy észnél kell lenni.
shield