Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
shield
üzenetére
Szerintem ezekkel a nevekkel az lehet a probléma, hogy felváltva a rendes, ill. a becenevükön nevezik őket. pl Serege =Serjosa, Michael=Misha Yura= Yurik stb. Én csak egy verzióval játszottam, és csak arról tudok írni. Ez a következő. Skidan a Kordonban megismerkedett, és üzletet kötött két tapasztalt cserkésszel. Egyikük Red Shuhart. Ők eltüntek, és kaptam a feladatot a megkeresésükre. Skidan tudott valamit a hollétükről. Eljutunk Agropromba, ahol találkozunk Yurával. Ő gépész technikus, kiváló vegyész és remek sportoló. Pontosan alkalmas egy olyan feladatra, hogy megkeressen egy biológiai fegyver mintát a veszélyes gázzal lezárt laborban, amivel egy külsős ügyfél bízta meg. A cserkész táborban jön a képbe Shuhart aki figyelmeztet a veszélyről. Ennyit a történetről. Viszont nem írtad, hogy kijátszottad e ezt a történetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi