Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Laris2
üzenetére
Mar nem azert, de ezt mar az elejen is leirhattad volna, amikor par napja kerdeztem...

1.Akkor nem kellene megkerdezzem, hogy a virus gyogyithato-e?
2.Vissza lehet meg menni Piripocsba? (mert ha nem, akkor ujra kell toltsem Irokeztol
)
3.A stadionnal a fenykepezes miert nem mukodik? Mind ott kovalygok ahol mutatja, es korbe, de sehol semmi
Amugy kosz a valaszod, csak nem valaszolsz mindenre

Ezt a teljes angol felulirast meg azota sem voltam kepes megerteni, miota mar 2x leirtad.Amugy nincs is amivel felulirassam az eredeti allomanyokat, mert ha kibontva igy mukodik, akkor kulon kellenenek azok az allomanyok, ami az angol valtozatot tartalmazza, de az benne van a jatekban, es nem tudom melyek azok...neked az nincs meg kulon hogy feldobd valahova?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield