- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59
üzenetére
Majd lovok egy kepet a Fraps-al, amikor tudok, mert lehet ma nem lesz idom jatszani, vagy ha lesz is, keso delutan, ha nem kell menjek melozni, de valamikor megkapod, megigerem.
Okes, akkor nem kuldok,mivel megoldodott.Pedig nekem ugy tunt a vegigjatsas kepek alapjan hogy a szellem elott allunk, es utanna valami olyan helyet mutat a masik kep, ahol nem kellett jarjak, tehat ezert gondoltam hogy kuldetest adnak.
1 kerdes : a leforditott allomanyok alapjan vegig kell jarnunk az osszes palyat ami a jatekban van, vagy nem, hogyan velekedsz a dologrol ?
-
SaGa59
őstag
válasz
SaGa59
üzenetére
Köszi, nem kell kép, Shield már küldött, délután megkeresem, melyik ltx-ben van. Ha macskakörmök között látszik az inventoríban a leírás, azt a lusta modderek nem a rendes xml-ekbe írták le, hanem közvetlenül az adott tárgy statisztikáit tartalmazó ltx-be. Fegyver is van ilyen néhány, azokat megtaláltam, ezt még nem... Estére kirakom az új verzióba.
Ja: amikor valakit kirámolunk és a jobb felső sarokban a képe alatt "átfedi" a csoport neve a Csoport szót, az a betűméret módosítás mellékhatás, bocs. Ha valakit nagyon zavar, állítsa vissza kisebbre a betűket (törölni kell textures/ui könyvtárból fájlokat), vagy esetleg keresse meg, hol van ez definiálva (sem ezt, sem a "fő nézetnél" az NPC-k nevét megadó leírások paramétereit nem találtam, pedig keresgéltem egy ideig. Biztos meg vannak, mert két éve valamelyik modnál már mókoltam ilyesmivel, de most nem találom), írja meg és megpróbálom belőni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Xbox Series X|S
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG OLED65C31LA 65" OLED 4K UHD evo TV! G-Sync / 100Hz
- LG OLED65B49LA AI 4K HDR 120HZ Smart Gaming 65" OLED TV!
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield