Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz SaGa59 #13074 üzenetére

Majd lovok egy kepet a Fraps-al, amikor tudok, mert lehet ma nem lesz idom jatszani, vagy ha lesz is, keso delutan, ha nem kell menjek melozni, de valamikor megkapod, megigerem.
    Okes, akkor nem kuldok,mivel megoldodott.

Pedig nekem ugy tunt a vegigjatsas kepek alapjan hogy a szellem elott allunk, es utanna valami olyan helyet mutat a masik kep, ahol nem kellett jarjak, tehat ezert gondoltam hogy kuldetest adnak.

1 kerdes : a leforditott allomanyok alapjan vegig kell jarnunk az osszes palyat ami a jatekban van, vagy nem, hogyan velekedsz a dologrol ?

• SaGa59

őstag

válasz SaGa59 #13074 üzenetére

Köszi, nem kell kép, Shield már küldött, délután megkeresem, melyik ltx-ben van. Ha macskakörmök között látszik az inventoríban a leírás, azt a lusta modderek nem a rendes xml-ekbe írták le, hanem közvetlenül az adott tárgy statisztikáit tartalmazó ltx-be. Fegyver is van ilyen néhány, azokat megtaláltam, ezt még nem... Estére kirakom az új verzióba.

Ja: amikor valakit kirámolunk és a jobb felső sarokban a képe alatt "átfedi" a csoport neve a Csoport szót, az a betűméret módosítás mellékhatás, bocs. Ha valakit nagyon zavar, állítsa vissza kisebbre a betűket (törölni kell textures/ui könyvtárból fájlokat), vagy esetleg keresse meg, hol van ez definiálva (sem ezt, sem a "fő nézetnél" az NPC-k nevét megadó leírások paramétereit nem találtam, pedig keresgéltem egy ideig. Biztos meg vannak, mert két éve valamelyik modnál már mókoltam ilyesmivel, de most nem találom), írja meg és megpróbálom belőni.

Új hozzászólás Aktív témák