Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
SaGa59
üzenetére
Köszi, nem kell kép, Shield már küldött, délután megkeresem, melyik ltx-ben van. Ha macskakörmök között látszik az inventoríban a leírás, azt a lusta modderek nem a rendes xml-ekbe írták le, hanem közvetlenül az adott tárgy statisztikáit tartalmazó ltx-be. Fegyver is van ilyen néhány, azokat megtaláltam, ezt még nem... Estére kirakom az új verzióba.
Ja: amikor valakit kirámolunk és a jobb felső sarokban a képe alatt "átfedi" a csoport neve a Csoport szót, az a betűméret módosítás mellékhatás, bocs. Ha valakit nagyon zavar, állítsa vissza kisebbre a betűket (törölni kell textures/ui könyvtárból fájlokat), vagy esetleg keresse meg, hol van ez definiálva (sem ezt, sem a "fő nézetnél" az NPC-k nevét megadó leírások paramétereit nem találtam, pedig keresgéltem egy ideig. Biztos meg vannak, mert két éve valamelyik modnál már mókoltam ilyesmivel, de most nem találom), írja meg és megpróbálom belőni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield