- One mobilszolgáltatások
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Bekékült a Pixel 10a
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
shield
üzenetére
Dolgozom a problémán. Találtam egy 1.0-s verziót , amit egy 1.0004-es ShoC-ra kell rátelepíteni. Feltettem a SeregA-Lus Secret Trails 2-t, kicsaptam belőle a gemedata könyvtárat, rátettem azt a modváltozatot és nyoma sincs a problémának. Közben találtam egy shader patchet is, ami elvileg pont ezt a hibát javítja, de nálam valamit ugyan tényleg javított, de közel se jó. Most megyek és kísérletezek.
Még olyat is találtam, amivel elvileg 1.0006-osShoC-cal is menne, de az se működik. A GOG-os verzióra tettem, de el sem indult. Talán azért, mert két db fájlt felülír.
A „Mutasd” Szidor szabvány köszönése. Másoknál is ilyen lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest