Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sensut

őstag

válasz shield #12140 üzenetére

Hát, ami az optimizálást illeti, még itt sincs előrehaladás. Ezzel a patchel (...9.9.9) még rosszabb, mint az előzővel (...9.9.8) :F . Az az érzésem, hogy ez az egész szakadozás a SweetFX tunningtól van, amit beleerőltettek a modba, de tovább nem foglalkoztak vele (még). A játék qrvára szép vele DX11-el, a COC vizet se vihet neki, de szakadozik a kép ám marhára. A gond csak az, hogy statikus DX9-el is laggol épp eléggé ahhoz hogy zavaró legyen. Aztán van egy másik baki benne, amitől a játék folytathatatlan lesz - és láss csodát, ezúttal nem crash -, az X-16 laborban a végén nem jelenik meg a controller (Ghost) a dokumentumokkal. Jön egy csomó kutya, de a controller sehol, akárhonnan töltöttem is vissza a pályát. Tovább mentem vissza Sakharovhoz, ő meg úgy beszélt, mintha meglennének a dokumentumok, de nem volt mit leadni a Csaposnak, ezért már nem kaptam meg az Agyperzselős feladatot. Szerencsére a modder menüben megtaláltam a dokumentumokat és bespawnoltam, így ment tovább minden. Eljutottam a Raktárakig, de csak a fő szálat követtem, rengeteg mellékfeladatot hátrahagytam egyelőre.

Új hozzászólás Aktív témák