Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Én mielőtt bementem volna, azért szereztem hatékonyabb cuccot a felszínen a monolitosoktól. Meg a ruhámat is sikerült lecibálni az egyikről. Csak azért kellett visszatölteni vagy háromszor, hogy a segítő, aki a sörétest adja, életben maradjon az összecsapás utánra is, mert nélküle nincs tovább. Igazából komoly fegyvert nem is vittem magammal oda, mert tudtam, hogy lecsapnak és az aktuálisan legjobb fegyver hajlamos eltűnni ilyenkor, végleg. Ott hagytam a Monolit mellett a ládában.
Amúgy Pripjatyban érdemes megszerezni a monolitos algóré Vinarját, az is jó puska. Lent ácsorog a színpad alatti "pincében". Később meg a bárban az egyik őrtől (aki mindig lenyúl 2 rugóra) vettem egy könnyített 550-es siget. Azzán már azt vittem mindenhova. Hangtompítós, távcsöves, lehet rá gránátvetőt rakni, és azzal együtt is tán 3,5 kg.
Nekem eleinte (főleg a monolitos kroszakban) a kajahiány volt nagy ellenfél, később meg a tömeg. Amikor 30-40 kg-nyi szajrét kell elvinni valakinek de úgy, hogy azért verekedd át magad egy csapat rosszarcún is, tehát fegyver és páncél is kell, 50 kg súlyhatárral macerás tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
shield