- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dhampir #10511 üzenetére
Hat igen, a WIP, az orok kedvenc.Mondjuk most, hogy megismerkedtem a Fotograffal, es meg kitudja hany jo modot nem ismerek ami ShoC-on alapszik, es feler(het) a WIP-vel.
Mindenesetre a Fotograf bejon.
Jajj igen, mar nem is tudom ki emlitette hogy parszor vegigtolta a Fotografot...meg tudna mondani, hogy hol a feszkes fenebe talalok 7ik tipusu rendellenesseget ? 6 felet talaltam mar a mocsarban, de nem jovok ra hogy a 7ik az milyen lehet es hol talalom meg, kellene ahhoz hogy kapjak egy detektort...UI : hat mostmar en is ugy vagyok, hogy nem izgat sok jatek...meg mondjuk tolnam a Rebellionnal, Crusader Kings 2-vel, Heroes 4el es nagyjabol ennyi, legfeljebb meg 1-2 beugros...es eseteleg 1-2 uj jatek ami tetszedne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Battlefield 6
- Tesla topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Interactive Brokers társalgó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest