- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #10386 üzenetére
Nem vettél fel egy kemény társat? Az könnyítene a helyzeteden valamelyest, természetesen ez a mod nem a könnyűségéről híres. Nekem van egy jó társam Morcos, sokat segít, igaz sokszor kell visszatöltenem miatta a mentést mert feldobja a tutyit. Én még szereztem két egyedi karabélyt, ami elég hatásos, csak nem szeretem mert rohadt nagy a rúgásuk. Az egyik neve azt hiszem Zakan, a másik nem jut eszembe.
Most is szoktam játszani free play modban, de még mindig a SAIGA-al tudok operálni, söréttel. Messziről egy jó sniperrel piszkálom őket. Már rétisün-nel beszéltünk róla, hogy lehet nem is egyforma verzióval játszunk. Nekem 3 verzióm van belőle ami mind más méretű.Köszi, hogy jelezted a hibákat, igyekszem hamar kijavítani.
Most a Clear Sky van porondon, élvezem, hogy teljesen más a megszokottól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Honda topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIG HASZNÁLT GAMER PC i7-8700K/ GTX 1060 OC
- Lenovo ideapad 110 / i3-6100u/ 4-8gb ddr4/ 500gb Hdd/ működő akku
- Dell Latitude 5520 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / 4G ProSupport garancia 2026-ig! A++
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő