Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grisam
tag
Igen, kettes epizódként jön elméletileg és azt olvastam róla, hogy az is trilóga lesz.
Már alig várom,csak ne késsen annyit az is mint az első rész.
De nekem is ez a kedvenc játékom. Mióta először játszottam, más játék nem köt le, mert nincs ami ennyire magával ragadna mind történetben mint hangulatilag. a grafika is szép. Persze vannak hibái, de így szeretjük.Nem egy eszetlen játék amin az ember végigrohan egy délután alatt és halomra lő mindenkit. Ennek a játéknak nem az a lényege. Én van, hogy napokat vagy heteket is elpiszmogok egy egy pályarészen és mindent megnézek átkutatok felfedezem a vidéket amennyire csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest