Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timstrike
tag
válasz
Laris2 #16798 üzenetére
Köszönöm, de mit is javít ez? A javító felszerelést vagy a mükődését?
Eddig az "alternativ megoldást" használtam,mert nem volt más megoldás. Vergas sem akarta javítani a cuccaimat sőt eleinte még szóban sem állt,mind minden stalker az újonc telepen.Arra már rájöttem,hogy ez (az eddig kiprobált módok közül) a legrandomabb stalker játék.
Ja,megtaláltam a lövöldöző járgányt . Reggelre, gondolom kiásták a katonák
[kép]
Borongosban megtaláltam a Call of Pripyat, Kopacsi-ból való ház hasonmását ahol nagyon meglepődtem mert azt hittem,hogy a Fekete Stalker jelent meg. [kép]
Vásároltam egy karórát Szido-tól amely a 8-as gombal kellene megjelenyen és az F5-tel a minitérképpel amelyen a közeli stalkerek is megjellenek (a leírás szerint [link] ).
Nekem csak az F5-tel ugrik elő. Itt meg gondot okoz, mert előhíváskor menti is a játékot.
Igy kell ennek működnie vagy én nem csinálok valamit jól?
Persze a notebookról halvány gőzöm nincs,hogy hogyan működik
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest