- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hampidampi
őstag
válasz
Veszett Róka #8891 üzenetére
Köszi, ezek megvannak, nem először viszem végig a LA-t, csak az 1.0047-tel még nem játszottam. 1.0045 volt a legutolsó nekem.
Amúgy közben megoldottam Nimble-t is. Tök véletlenül. Ha odaállsz mellé, mentesz majd visszatöltesz, állva jelenik meg. Szinte azonnal vissza akar feküdni, de ha gyors vagy, el lehet kapni egy beszélgetésre.
-
hampidampi
őstag
Bónusz kérdés. Fel lehet valahogy ébreszteni Nimble-t? Az a kocsog egyfolytában alszik. Egyszer találtam ébren, mikor elküldött megtalálni valami cuccot. Most meg van amit kért, de hiába várok napokat, ez csak alszik jóízűen...
-
hampidampi
őstag
válasz
Veszett Róka #8884 üzenetére
Köszönöm a választ. Akor majd türelmes leszek. Csak mondom az a fura, hogy idáig nem kaptam egyetlen egyet sem. PDA Article-ök jöttek csak a hllákból, stash locanion egy sem.
Túlélő opció alatt a Survivor skillt érted a PDA-ban? Mert ott egyelőre csak az Endurance-ra pakoltam, hogy azért el is bírjak valamit.
Hát igen, elsősorban a pénz miatt kéne, mert felháborítóan kevés pénz jön be. Ez persze igazából nem baj, így izgi a játék, de azért néha jó lenne nem 2-3 ezer rubellel beállítani egy kereskedőhöz. -
hampidampi
őstag
Hali!
Utoljára az 1.4005-tel játszottam és most elővettem az 1.4007 DC-t.
OK, hogy rettentő csóró vagyok a játékban (én mindent a legnehezebben játszok), de ami zavar, hogy nem kapok egyáltalán stash locationöket. Már a Great Metal Factoryban vagyok és nincs egyáltalán semmi rejtett cuccom sem. Most elég bizonytalan lettem, hogy ez a verzió sajátossága, a nehézségi fokozaté, vagy szimplán bug?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- EA Sports WRC '23
- Xbox tulajok OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest