Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
dergander
üzenetére
Érdekes, én eddig abban a hitben éltem hogy tán egyedül az i5-öket nem érinti ez a probléma mert szemben az FX modulos ill. az i7 HT-s megoldásával, az i5-ben HT nélküli teljes értékű magok vannak.
Az 1.30013 óta amúgy már használ 4et, persze jóindulattal de az egy mag 99-100%-on tekerésnek véget vetett, cirka 90en jár a 2. 45-50%, 3-4. pedig 10-15%-on. VGA is magához tért, előtte nálam is detto ez volt amit mondasz, egy mag 100%-on, VGA meg szüttyögött mert nem volt rá ideje csórikámnak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy érdekes bugom volt az imént, Bárnál amikor a Mercenaryk megtámadják Petrenkohoz voltam rendelve de őkelme nagy igyekezetében folyamatosan futott bele a falba, nem tudtam tőle kicsikarni az odarendelésem okát, ugyan sejtettem mert útban a bár felé nekem jött két Mercenarys helikopter de elsüllyesztettem őket Darwin tengerén...

Szerencsére volt mentésem Yantarból kifele jövet, újra betöltötte a Báros mapot a játék és az öregfiú ezúttal már a rendeltetésszerű helyén volt és a missönt is tovább gördítette azzal hogy megkért szedjem le a helikoptereket. (lol..) Mit mondjak.., RPG-vel azért könnyebb volt mint GP-37-el és military ammoval..!
Új hozzászólás Aktív témák

- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dali Oberon 5 - dió
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)