- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veszett Róka
csendes tag
Sajna még nem láttam a játékot élőben, most más prioritásaim vannak pénzben és időben is. DE:
Megnéztem egy jópár részt mindenféle playthrough videokból. Örültem, hogy nagyon sok helyszínt felismertem a régebbi játékokból, és pont ugyanennek nem is örültem. Kicsit olyan "menjünk biztosra, csináljuk megy még egyszer ugyanazt" érzés volt bennem, ha már régen bejött a Yanov station, akkor idén is be fog jönni. Szóval nem felpimpelt régi helyszínekre várok, hanem újakra, ugyanis nekem a játék legnagyobb élményét az aprólékos felfedezés adta. Órákon át képes voltam bolyongani az elhagyatott vidéken, és ami Dezoék legnagyobb erénye, mindig találtam is valamit. Ha más nem, egy roncs, egy összeomlott viskó, vagy elhagyott őrbódé mindig tartogatott felfedezni való dolgokat, vagy ijesztő ellenfeleket - izgalmakat. Ezt nem láttam az új helyszínek között, mintha valahogyan a szemét tényleg csak szemét lenne és nem érdekesség. De még egyszer hangsúlyozom: élőben még nem volt szerencsém hozzá. Majd talán nyáron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Kuponkunyeráló
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest