- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatararpad
őstag
válasz
capulet75 #5640 üzenetére
Én ott adtam fel hogy a végén mikor be kéne írni 2345 kódot a keypad nem is aktiválható, tehát csak egy prop, semmi interakciós lehetőség. Na mondom akkor nézzünk egy korábbi mentést, szorgosan mentegettem mindig az ilyen esetekre. Crash. Akkor egy még korábbit. Crash. Mint kiderült, az autosaven és a quicksaven kívül minden mentésre crashelt. Inkább megnéztem YouTubeon a végét
-
Antonius1978
addikt
válasz
capulet75 #5640 üzenetére
Hmh, mivel en mar 1 eve jatszodtam vele, azaz tegnap mult 1 eve hogy nekikezdtem, mar nem emlekszem en sem, de elkepzelheto, hogy valamelyik szinten nem neztel bele valamelyik szamitogepbe, es nem toltotted le az adatokat a PDA-dra, esetleg emiatt lenne ?!
Halvany gozom nincs.Habar halvany emlekeim szerint mintha nekem is ez lett volna a bajom annak idejen, de nem vagyok benne biztos, de ne is ugy emlekszem, hogy elmaradt az animacio, es en is a gephez mehettem, varj, rakeresek mindjart a nevemre, hogy miket kerdeztem itt.Tuti hogy te is es en is valamit kihagytunk vagy valami...Erdekes, valami baj van a keresovel, vagy en vagyok balfasz, mert mindossze 5 talaltot dob a nevemre, es azt sem en kerdeztem, hanem nekem valaszoltak...
Esetleg ird be te is a nevem a keresobe, hatha neked bedobja a kerdeseimet es a valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Formula-1
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ gamer laptop, Ryzen 7 8845HS, RTX 4060, újszerű állapotban 2+év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Incott G23 v2
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest