Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei P30 - kell ennél több?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Piro)
csendes tag
Igazából mivel kicsit instabil a játék fontos is a mentés, meg a küldetések se annyira egyhanguak mint az eredeti SoC ba. Volt hogy elszúrtam egy fontos küldetést és egy 3 órával elötti mentést kellett betöltenem, mer ugye autosave már ellőve mer átmentem másik mapra quicksave szintén. Szóval én kb minden map kezdésénél csinálok egy rendes mentést.
Most olyat hibáztam hogy megöltem egy bandita csapatot és utána kérte tőlem a Duty egyik embere hogy öljem meg öket. Na most a gond az hogy halottak és nem is éledtek ujjá hogy megadja a küldetést. Azóta is reménykedem benne hogy nem kell később az a küldetés. Maximum nem leszek a Duty kedvence.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- bambano: Bambanő háza tája
- EAFC 26
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest