Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Nem, sajnos valoban nem, gyalog kell kismillioszor vegigmaszkald a palyakat.Emlekszem, mennyire bosszantott 2014-ben amikor kijott az elso Lost Alpha, haborogtam, hogy abban mennyit kellett csaszkalni, na itt 100x tobbet kell, ha nem lennek nagy rajongo, akkor hagytam volna a fenebe

Dhampir : tegnap eltoltottem egy kis idot, a felsorolt SeregA-Lus cimekbol joparat betettem a YT keresobe es lattam jopar modot, ami tetszene, ha lenne hozza legalabb angol forditas.
Sensut : en is jatszottam a Spatial Anomaly-t tetszetos mod es masra jelenleg nem emlekszem, majd egyszer mikor idod es kedved lesz, jo lenne ha csinalnal egy osszefoglalot, hogy mely angol nyelvueket erdemes vegigvinni, ugyanis en osszezavarodok a sok mod lattan.
Most megakadt a szemem a Journey nevu modon, a tegnap lattam az orosz oldalon es videot is lattam vele, na ezt ma megnezem, lattam hogy 1 teljesen uj palyan jatszodik, mint kb a Sohajok Volgye.
Új hozzászólás Aktív témák

- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest