- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz
snataniel #2003 üzenetére
tessék ezeket használtam (minden verziójú van benne 1.03-tól 1.05-ig, oroszhoz is
)
stalker sc hack packom -
gtamate2
veterán
válasz
remington2 #1993 üzenetére
hát igen, de a nehézséggel vannak inkább bajaim... neketek hogy sikerült cheat nélkül játszani akár amikor 2* kivisznek az ingoványba ott?
remington2:valahonnan rémlik a neved, nem voltál te itt ph-n véletlenül valami csalás ügyben? (ellene természetesen) és mondtad h rendőr vagy nem? vagy tévednék?
-
gtamate2
veterán
áh ugyan olyan f*s lett mint a sima stalker
semmi új ahoz képest, pedig ez a clear sky csapat tetszett rendezettnek tűnt, de ezek a feladatok.. uninstalall lett a vége. ja és a nehézsége, pf az első pályákat alig lehet megcsinálni stalker módban, alig halnak meg az ellenségek (.03-as patchem volt lehet emiatt nem tudom..) a lényeg hogy ott a far cry 2 ez nem nekem való -
gtamate2
veterán
sziasztok!
találtam egy ilyen medúza relikviát, hogy tudom használni? idáig nem sikerült csak a hátizsákba van :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest