Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marcus.fenix

    aktív tag

    Játszotta valaki ezt a játékot 4870 vagy 4890 kártyával?
    Én a minap gondoltam hogy talán már elég lesz hozzá a hardverem, és nagy reményekkel belekezdtem a játékba, de csalódnom kellett. A Crysis ehhez képest piskóta.

    Enyhén tuningolt HD4890-en, 4 giga memória és négy mag mellett 1680*1050-es felbontáson kipróbáltam a DX10-et és a legmagasabb profilt (a haladó beállításokhoz még nem is nyúltam) és már a szobában, ahol felébredtem 25 fps-t produkált. Na mondom sebaj, jó nekem a sima high beállítás is, de a helyzet nem javult. Visszavettem DX9-re a rendert, eggyel a DX10 alá, és csodák csodájára ez sem segített, és csak akkor kaptam játszható fps-t, amikor még eggyel gyengébb rendert választottam (akkor persze már 80-90 körüli fps sebességgel) viszont úgy már a játék sem olyan meggyőző. Váltottam még drivert is, 9.11-ről 10.2-re de semmi sem változott. Ez azért érdekes mert a Call of Pripyat benchmark egész szépen futkározott a gépemen. Nem érdekel ha egy játék "néha" benéz 30 alá, de azért ez mégis túlzás volt.

    Valami tipp? ( Azon kívül hogy vegyek új kártyát... :DDD )

    Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...

Új hozzászólás Aktív témák