- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
marked one94 #5192 üzenetére
Complete. Ez a mod neve.
-
genndy
addikt
Magamat tudom idézni:
Clear Skyhoz messze nem jelent meg annyi, mint a másik kettőhöz. Én speciel csak a Complete-t tudom (magyarítottat meg pláne csak ezt, szerintem semmi másik CS-mod nincs magyarul).
Ha bírja a géped, textúra mod még mehet rá (Absolute Nature+Structures).
Plusz fegyvereket majd mond más, szerintem az nincs a Complete-ben, de biztos lehet hozzá okosítani. -
genndy
addikt
-
-
genndy
addikt
Némi helyesbítés:
"Strelok csak clear skyban van" - nem. Ha még nem játszottál a SHOC-al, akkor SPOILER!vele vagy az egész SHOCban, te vagy Strelok"őt kell kinyírni a végén" - de nem tudod megölni. Csak a pajzsát veszed le, ettől lesz az a nagy kitörés.
"Az első részben..." - a SHOC időrendben a CS után játszódik. Tehát a CS pont előzmény, és minden ami a SHOCban történik, a CS miatt és után történik.
A többi már a SHOCra vonatkozik:
SPOILER!Strelokot direkt küldték vissza agymosottan, kémkedni a többi stalker közé. Csak egyrészt nem sikerült jól az átprogramozás (ezért választhatsz a végén, különben tennéd amire beprogramoztak), másrészt tévedés volt, hogy a pda-jába a saját megölését írták be, a C-tudat tévedett.
Úgyhogy Strelok szerintem háromszor is volt az erőműnél. -
genndy
addikt
Nekem is volt olyan, hogy sokan zöldek voltak, nem olyan nehéz megcsinálni. Én se nagyon akartam beállni senkihez, maradtam inkább semleges. Igen, a mellékküldik sokat számítanak a megítélésnél, aki nekem tetsző és más frakciónak nem ártó küldit adott, azokat megcsináltam én is.
-
genndy
addikt
-
genndy
addikt
Dodopeknek:
A szokásos Absolute Nature és Structures van CS-hez is: crommcruac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest