- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
enerdzsájzer
tag
válasz
Hun'reeth #2014 üzenetére
Háj!
Engem akkor vettek be a frídomba, amikor segítettem nekik elfoglalni a katonai raktárakat (ahonnan egy anternával kell segíteni a stalkereket hogy kinavigáljanak egy anomáliából) De még előtte beszélni kell a frídom vezetőjével hogy csatlakozni akarsz (asziszem) Meg persze mindíg segíteni nekik, meg írtani dutit.Kövesd a történetet és közben haverkodj velük.Szerintem jobb üzlet hozzájuk csatlakozni mint a többihez.Ellátnak minden jóval: külső váz, dragunov....Kipróbáltam már szinte minden frakciót, még a fosztogatók vannak hátra.Érdemes a földön heverő tuningpuskákat összeszedni és eladni a kereskedőnek.Én így 110 ezer rubelt gyűjtöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest