Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
A sörétes se lehet túl rossz, de azt én igen ritkán viszek magammal. Túl nehéz hozzá a lőszer, kicsi a tűzgyorsaság, ráadásul egy több lövetű shotinál ha kifogy, mindig ki kell várni, míg betárazza a 8-12 patront, addig meg lerágják a lábát a patkányok is...
Mondjuk most a CS-ben (SGM-mel próbálgatva) az elején a mocsárban jódarabig csak a PM és egy sörétes van, meg egy rövid AK (az bennmaradt a hátitatyóban valahogy a kezdeti baleset után), amihez viszont nincs lőszer.
Más STALKERekben az SGM-ek hogy működnek? A lefordított szövegek szerint van egy halom beállítás, ami a modhoz tartozik, de én ezeknek csak a töredékét találtam meg a főmenüből nyíló panelen, a többi sehol. Pedig vannak "elkölthető" pontok, amikből pénzt, fejlettebb skilleket lehet venni, stb. Csak épp sehol sem találom őket. Ahogy az épp fordítás alatt lévő beszélgetések és a hozzájuk tartozó feladatok egy részét sem. Nagy frakcióháborúnak kellene lennie minden területen, de a Mocsárban csak az eredeti CS pofozkodása jött elő, az is épp csak. Lehet, hogy magasabb szinten kellene indítani, nem sztalkeren? Vagy nincs még elég pontom?
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest