- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
üzenetére
A szabadságos technikus a mesterlövészpuskákra, illetve pontosságra specializálódott. Neki is, mint minden szerelőnek 3 flashdrive-ra van szüksége.
2 flashdrive rejtekhelyét a szabadságos csapostól tudsz megvenni. Többnyire nem mondja meg, hogy mi van benne, és ezek a rejtekhelykoordináták kerülnek a legtöbb RU-ba
A 3. meghajtót pedig a szabadságos vezértől kapod jutalmul, ha segítesz neki megoldani a zsoldos problémát sötét völgyben.(#4942) Dhampir
Pedig a banditák technikusa fizet a legtöbben az infóért, összesen közel 40 000 RU, amiután csak ő tudja maxra fejleszteni a Seva rucit.
-
Dhampir
félisten
válasz
üzenetére
Én nem találtam meg az összeset, főleg az hiányzott, amit Cordonban a fiatal stalker kutyáktól való megmentése révén szerezhettem volna be. Sajnos ezt csak később tudtam meg innen a fórumról, mentésem nem volt az eseményről, ezért nem tudtam onnan folytatni.
A banditáknak is lehet flash meghajtókat gyűjtögetni, amelyekből a nyakamon maradt egy pár darab, ami sehová máshova nem volt jó.
Új hozzászólás Aktív témák

- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest