- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Nagyon köszönöm a segítséget!
A céllövöldésnél voltam, de csak lövészetet ajánlott fogadásból. Sokáig nem tarózkodtam nála, így elnézhettem a párbeszédet.
A többi információt mindet megvettem emlékezetem szerint, bár egy vagyont fizettem értük (nem piszkáltam bele az összegekbe).
A banditák nekem nem fejlesztettek, hanem céltávolba érve rögtön lőttek rám.
Talán azért, mert nem a nehezen megszerzett rubelben "jattoltam" nekik a Szeméttelepre vezető átjáró előtt, hanem puskagolyóval igyekeztem lebeszélni őket a tisztességtelen pénzkereset módjáról.
(#4820) nem_tom
Én is sok képződményt gyűjtöttem egyes helyszíneken, és eladtam őket, bár jobb lett volna nagy részét Jantarra tartogatni, mert talán a professzor fizette a legtöbbet értük, azután meg Szidorovics bácsi. Legutóbb a kötszerek több ezer rubelt emésztettek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest