- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir #4816 üzenetére
Tudom, hogy már késő, és hogy nem fogsz előlről nekiállni, de azért mégis....
3 flash a szolgálatos szerelőnek:
1 rejtekhely infot a céllövöldés fickótól tudsz megvenni a szolgálatos bázis északi bejáratánál
1 rejtekhely infot vagy a csapostól, vagy a kereskedőtől tudsz megvenni a szolgálat bázisán. (Nem tudom, melyik már régen volt.)
1 flasdirve-ot pedig az agropromi stalker bázison kapsz a titkos kereskedőtől, ha megcsinálod neki a küldetését a mocsaras részen.(Az udvaron a tartályok közti csatornalejáratban találod az ipsét.)A szeméttelepi bandita bázist meg csak akkor tudod elfoglani, ha beállsz a stalkerekhez a kordonban.
Ekkor megkapod a küldit Valerian atyától. Aztán vagy jönnek szépen a stalkerek, vagy szokás szerint valahol elakadnak egy tábortűznél és szalonnázgatnak.
Sajna miután elfoglaljátk egy idő után mindenképpen visszatérnek a fosztogatók, de hát ilyen a respawn rendszer.Vérzés ellen buborékkal kiegyensúlyozott láng-ot szoktam használni.
Nem vagyok benne biztos, de a zárt légkörű fejlesztést azt hiszem csak a banditák szerelője tudja elvégezni.
A szolgálatos szerelő meg a pkm-100 -ast tudja majd fullra fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest