Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
remington2
üzenetére
Nos, eddig úgy tűnik, sikerült megoldanom a gondot. Miután Yantarban megjavítottuk a szellőzőrendszert, járkáltam ott még egy kicsit, majd visszatértem egy nagyobb hadizsákmánnyal Agropromba, hogy ott eladjam (a pénz, a pénz
), és miután onnan megint visszatértem Yantarba, jelentkezett a hiba. Viszont, az egész mentések mappát még a szellőzős misszió sikere után kimásoltam, gyorsabb és biztonságosabb ez, mint az egészet elölről kezdeni alapon. Most visszaraktam, egyenesen visszarohantam a gyárba, és simán átjutottam Red Forestbe, ott kivédtem a rajtaütést, és most mehetek az erdészhez 
Valahogy furán kezeli a program a mentéseket, mert úgy tűnik, ha az egyik "bugos" lesz, az a többit is megfertőzi. Hogy hogyan, nem tudom, lehet valaki hozzáértőbb jobban képben van, mint én. Már akkor észrevettem, amikor dutynál megvettem a seva-t, és utána meghaltam. Persze nem volt mentésem a SEVA vétel után, ezért közvetlenül a tradernél tett ki megint a progi, ott viszont nem volt SEVA . . . mintha a progi "emlékezett" volna, hogy az előző életemben megvettem.
Mindegy, egy szó mint száz per pillanat megy. Kopp-kopp-kopp.

(#1048) Superman: bár sovány vigasz lehet, ezt a 3-5 alkalommal telepíthető dolgot - tudomásom szerint - vásárlói nyomásra eddig mindenhonnan leszedték, éppen az arcbaköpéses volta - már elnézést a kifejezésért - miatt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgatós találkozó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), és miután onnan megint visszatértem Yantarba, jelentkezett a hiba. Viszont, az egész mentések mappát még a szellőzős misszió sikere után kimásoltam, gyorsabb és biztonságosabb ez, mint az egészet elölről kezdeni alapon. Most visszaraktam, egyenesen visszarohantam a gyárba, és simán átjutottam Red Forestbe, ott kivédtem a rajtaütést, és most mehetek az erdészhez