Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dhampir

félisten

Az alapjátékban most jártam ott másodjára, de egészen megkedveltem a Vörös erdőt.

Viszonylag könnyen kiismerhető helyszín, csak a Boszorkánykör felé vezető átjárót kell ügyesen megtalálni, amikor a távoli Térbuborék felé vesszük az irányt.

A renegátok által őrzött barlang felé vezető ösvénynél régi jó ismerősként felbukkanó vérszívót azonban nehezebb volt kiiktatni más társaihoz képest, mert sokkal szívósabbnak tűnt.

Felfejlesztett Sevában, két Facsarékkal és a barlangban talált Buborék-képződménnyel az erősebb sugárzású részeken gyorsabb tempóban injekciózás nélkül tovább lehetett jutni.

Amikor először jártam ezen a helyszínen gyenge technikai fejlesztéssel, csak a küldetésekre koncentrálva, akkor hol a kutyák üldöztek ki az erdőből, hol pedig a sugárzás amortizált le teljesen. A Boszorkánykör melletti anomália viszont kegyetlen, hamar tönkreteszi a ruházatot, ha csak egy van belőle. Vehettem volna tartalék öltözete, akár Bullat-páncélruhát is, de Limanszk után, a Kórház előtt befejezem a sztorit, ezzel az egy Sevával is elleszek.

A Clear Sky a bugok ellenére is nagyon jó játék. Az bosszantó, hpogy néha megjelennek rejtekhelyek, de aztán eltűnnek. Ez az Agropomi környéki küldetések után volt tapasztalható, de Jantarnál is rajta volt a térképen egy olyan, aminek nyoma veszett a helyszín felé közeledvén.

Új hozzászólás Aktív témák