- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Az alapjátékban most jártam ott másodjára, de egészen megkedveltem a Vörös erdőt.
Viszonylag könnyen kiismerhető helyszín, csak a Boszorkánykör felé vezető átjárót kell ügyesen megtalálni, amikor a távoli Térbuborék felé vesszük az irányt.
A renegátok által őrzött barlang felé vezető ösvénynél régi jó ismerősként felbukkanó vérszívót azonban nehezebb volt kiiktatni más társaihoz képest, mert sokkal szívósabbnak tűnt.
Felfejlesztett Sevában, két Facsarékkal és a barlangban talált Buborék-képződménnyel az erősebb sugárzású részeken gyorsabb tempóban injekciózás nélkül tovább lehetett jutni.
Amikor először jártam ezen a helyszínen gyenge technikai fejlesztéssel, csak a küldetésekre koncentrálva, akkor hol a kutyák üldöztek ki az erdőből, hol pedig a sugárzás amortizált le teljesen. A Boszorkánykör melletti anomália viszont kegyetlen, hamar tönkreteszi a ruházatot, ha csak egy van belőle. Vehettem volna tartalék öltözete, akár Bullat-páncélruhát is, de Limanszk után, a Kórház előtt befejezem a sztorit, ezzel az egy Sevával is elleszek.
A Clear Sky a bugok ellenére is nagyon jó játék. Az bosszantó, hpogy néha megjelennek rejtekhelyek, de aztán eltűnnek. Ez az Agropomi környéki küldetések után volt tapasztalható, de Jantarnál is rajta volt a térképen egy olyan, aminek nyoma veszett a helyszín felé közeledvén.
Új hozzászólás Aktív témák

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hisense LCD és LED TV-k
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő