Hirdetés
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hideyoshi
tag
Végigolvastam a fórumot, és kicsit félve, de belevágtam a CS-be. Magyar változat, 1.004-re vagy vmi ilyesmire peccselve. Eddig semmi gond, megy mint az ágybaszarás

Nekem nagyon bejön a gamma, most járok először a setét völgyben, hát eléggé parás, főleg éccaka. Az első mellékküldi mikor hozzam vissza Igor, vagy Borisz elveszett gitárját, nem mondom, ott volt a szeren. Ellenféllel nem találkoztam, de amikor végleg rám szállt az este, egy szál magamban bolyongtam a nagy ukrán éjszakában, a távolból a szél felém sodorta ki tudja milyen szörnyszülött vonyítását, nagyon kapaszkodtam az AK47-esembe...hatalmas megkönnyebbülés volt mikor megláttam pár freedomos sisaklámpát egy útzárnál. A gitárral visszafele meg úgy pucoltam, mint egy rakás pirosfenekű aprómajom

Szóval a játék hangulata nagyon ott van!
Ja és én is revansot vettem a katonai őrposzton, akik kedves golyózáporral fogadtak a 2. pálya elején.

Nálam viaszonylag reccenés nélkül fut, 1024-en tolom, mivel ennyit bír a jó öreg CRT-m, így 70-100 fps az átlag. A hajnali napsugaraknál ment le 60-ra, persze minden fullon.
Szóval most a Freedomosoknál mozgolódok, érdeklődöm, hogy megéri beállni közéjük? SoC-ban ők voltak egyébként a legszimpibbek anno
Bár a Duty is ott volt a maga nevében a szeren 
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest