- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etele1
csendes tag
válasz
Hideyoshi #1736 üzenetére
Az intro-ban látszik,h az első anomália kitöréskor TE hagyod ott el a Vintart...valóban nem érdemes tökölni vele, mert már a Szemétdombon is össze lehet szedni vagy fél tucatot az oda átjövő és ott a fosztogatók által kinyiffant Stalkerektől. Ja és azok nincsennek lényegében nullára lesérülve.
Korábban kérdezte valamelyikőtök,h milyen pénz egység van a játékban? dollár,euro stb.
Akkor mondom...a RU az a Rubel rövidítése. Orosz fizetőeszköz ha valakinek ismeretlen lenne.
-
Chrom
tag
válasz
Hideyoshi #1730 üzenetére
Szerintem nem írta le senki, én említettem, hogy lehet találni annak aki ügyes és odafigyel a részletekre. Fent a mocsár felső részén vannak vasúti kocsik, ott az egyik anomália mellett van 1 eldobva. Vagyis nekem a 2. végigjátszásnál is ott volt. De töltény nincs még hozzá, majd csak jóval később fogsz tudni venni, addig azért érdemes magaddal cipelni.
(#1732) BalaNce87: Ha vissza olvasgatsz szerintem erre is választ kapsz, részletesen kitárgyaltuk melyik mire jó. A többségét szerintem el lehet adni, yantar-ban a Prof. elég jól fizet érte. De kinek melyik válik be. Vannak jó tulajdonságai is egy artinak, és vannak rossz tulajdonságai is, és van aminek csak jó tulajdonsága van. Pl: leviszi mínuszba a sugárzást, tehát mondjuk ha csak azt rakod be a relikvia tartóba, akkor ha bemész egy sugárzott területre, akkor nem emelkedik olyan gyorsan a csík, vagy gyorsabban lecsökken és nem kell adagolnod magadba gyógyszert vagy vodkát!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Hideyoshi #1666 üzenetére
látom vágod a témát.
kösz a levezetést!
nekem ez kívül esik az értelmi képességeimen. azt magyarázd meg akkor hogy 32bites xp-n 1gigás vga--val + 4 giga rammal miért ír itt neki ugyan annyit mint nekem? Nem annyival kevesebbet kéne mutatnia mint amivel több videómemóriája van a gépben? Vagy ez csak egy fals XP-s adat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged