Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Prey, Bioshock? Ezeket mire írtad? Játszottam velük, egyik se fogott meg. Bioshock-ot kimondottan sz@rnak találtam, kb ilyen ovódásoknak való, mikor az voltam én is, akkor lövöldöztem olyan vizipisztolyokkal, amilyen fegyók abban a játékban vannak. COD4-et meg az első pályánál amikor egy hajót kellett elfoglalni, kapásból töröltem is. De még egyszer mondom, én nem szeretem az ilyen ostoba shootereket, kell valami legyen benne ami megfog. Legyen akármilyen bugos is a Stalker, vagy akármekkora gépigányű a Crysis, még mindig sokkal többre tartom mint pl egy UT3-at, ami támogtja a PhysXet, iszonyat jól meg van írva, kiválóan fut, bug szinte egy szál se, tehát le a kalappal a fejlesztőcsapat előtt, viszont grafikailag semmi különleges nincs benne, és egyetalán nem az én világom a "vegyél fel még egy űrfegyvert a sarkon a koximaxival és durrantsd seggbe a körbe körbe futkosó botokat" marhaságával, inkább komikus mint lebilincselő.
feka: tud, egy pinaszőrszálnyit talán még jobb mint a Crysis, de igazából itt nem ez a lényeg, mert ha a Cryteknek meg lett volna a lehetősége PhysX apira fejleszteni, akkor még egy éve lenne olyan szintű mint a GRAW2, sőt talán még jobb. A fizika csak erőforrás kérdése,és igen sokat tud a Crytek motor mechanikában és szilárdtest fizikában, az egyetlen gond az, hogy nem tudnál mondani olyan procit, ami valós időben elbírná ezeket a számolásokat[link]
Új hozzászólás Aktív témák

- Nintendo Switch
- Gaming notebook topik
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest