- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
Egy elégedetlen játékos (bocsi a gugli fordításért, én se értettem meg mindent):
"Csernobylit heves szar. Nos, nem tudják, hogyan kell nyílt világú játékokat készíteni. Ez egy nyomorult szánalmas paródia. 20 percet nézi a vágott jelenetet, 1 percet a sínek mentén vezetnek. Miért vannak kiemelve a falak mögötti tárgyak? Azonnal eltűnik a vágy, hogy megkeresse őket. Minden forgatókönyvben van. Ezek nem kapcsolható nyilak és iránytű. A nyeréshez nyomja meg az "X" gombot. Mi volt a fő különbség a stalkerben? Az NPC -k mindig véletlenszerűen jelentek meg. Vagyis egy hely újratöltésekor és betöltésekor mindig megjelentek a különböző számok, és a tárgyak mindig véletlenszerűen jelentek meg a holttestekben vagy a rejtekhelyeken. És itt már előre kiemelik, és mindig ugyanazok. És nem mehetsz ahova akarsz. Vagyis a helyek és házak feltárásának vágya lehetetlen és eltűnik."
Ez is egy vélemény. -
borovi
aktív tag
Köszi, azóta gugliztam kicsit a témában. Szóval ez egy pénzes cucc, azt hittem valami ingyen leszedhető mod. A grafikája nagyon tetszik, de, belenézve egy végigjátszásba, nekem elég komplikáltnak tűnik a játékmenet. Arról nem is beszélve, hogy szeretem szólóban tolni, itt meg, ha jól értettem, pont a csapatépítés a lényeg. A Fallout 4-re hajazó építgetés jó ötlet, az ott is tetszett. Meglátjuk. Kicsit még kivárok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest