Hirdetés
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat*
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Csicska32
üzenetére
Akkor ezek szerint rossz az emlékezetem
Nem rémlik olyan hogy akár a szabadság akár a szolgálathoz be lehet állni még az alapban sem és SGM2.2.ben sem. Van az úgy nevezett Szabotőr mód még ott sem láttam csatlakozási lehetőséget hozzájuk pedig abban feladatokat is adnak rendesen.Persze nem akarok vitatkozni veled,de nekem ezek az emlékeim vannak és lehet hibásak akkor bocsi. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- OTP Bank topic
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1 humoros
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem rémlik olyan hogy akár a szabadság akár a szolgálathoz be lehet állni még az alapban sem és SGM2.2.ben sem. Van az úgy nevezett Szabotőr mód még ott sem láttam csatlakozási lehetőséget hozzájuk pedig abban feladatokat is adnak rendesen.Persze nem akarok vitatkozni veled,de nekem ezek az emlékeim vannak és lehet hibásak akkor bocsi. 
shield