Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
DEARevil
üzenetére
I've been playing Echo of Misery http://www.moddb.com/mods/echo-of-misery quite a bit lately. It's another pack based on Call of Misery, but I like it more than Last Day. It has a more polished presentation overall and so far it's been more stable than LD.
Itt azt irja ez az illeto, hogy az Echo of misery mod sokkal jobban van osszerakva, es sokkal stabilabb mint a Last Day, ha gondolod, probald ki ezt a Last Day helyett.
Meg azt is irtak masok, hogy a LD el van cseszve, elbaszodnak a mentesek es ilyenek.Szerintem inkabb hagyd a fenebe, ha hemzseg a hibaktol, es meg a tetejebe nagyon nehez is.En sem vagyok egy felados fajta, de a Misery-t 2 alkalommal tettem fel, es 2x le is torultem.Egyszeruen tul szivat ez a mod, es nekem nincs se idegem, se idom erre.Az tetszik, hogy nagyon vaganyul megcsinaltak, de esszerutlenul, tehat ha kurva nagy sugarzas van a Zonaban, akkor tuti hogy nem 1 szal puloverben megyunk oda, mint a Miseryben, ez bosszantott a Miseryben.
-
Antonius1978
addikt
válasz
DEARevil
üzenetére
Ne csodalkozz rajta, az nekem sem sikerult, pedig a tobbi mod (Fotograf,OGSE) es az alap COP (najo, az xFreex-el kozos Turul modunk) siman fut rajta.
How is Last Day installed?
Fairly simple. These files need to be installed into a single directory, in order.Last Day — main files, version 1.3 + patch
Last Day — fix (2018/3/14)
Last Day — translation files - itt a telepitesi sorrendet irja, es hogy onmagaban fut, nem kell hozza semmi egyeb.Ma ha lesz idom, meg egyszer letoltom es megprobalom feltenni.An older version of Last Day is available here:
Last Day 1.2 — main files (this version requires version 0.8.5 of the English translation) - ez pedig egy regebbi verzio.Es termeszetesen kellenek ezek a dolgok is, amiket Hubai felsorolt. Sot, olyan esetre is emlekszem (csak nem tudom, hogy Stalker kapcsan-e, hogy a jatek nem indult el bizonyos verzioju Redist-el, ha jol emlekszem)
-
hubai38
aktív tag
válasz
DEARevil
üzenetére
Rengeteg oka lehet hogy nem megy a játék,gondolom üres a laptop,mármint nincs rajta semilyen más játék.akkor szokott szorakozni,redist,drirectX,vcredist 32,64.NET-keretrendszer 4.5,de ez változhat,probálj meg fölrakni egy másik játékot ami ezeket a programokat autómatikusan rakra magával fölfelé,példa nekem a fallout 3 mindig segített.Nem biztos hogy ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diabetes - Cukorbetegség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- Fogyjunk le!
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- GTA V
- PlayStation 5
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield