-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nemcso
őstag
válasz
Paul119 #2955 üzenetére
Jupiternél szereztem az első Gauss-t, általam lelőtt katona mellett hevert. Ez rendben működik.
Lett pedíg egy második is (a hivatalos történet szerinti), amit hiába viszek el Kardánhoz, ismeret hiányában nem tudja javítani.
Az a kérdésem, hogy ez utóbbihoz hol és hogyan tudok infót szerezni.A hivatalos játékmenetet már befejeztem, maradtam a Zónában...
-
nemcso
őstag
A játékot végigtoltam, maradtam a Zónában, de...
2db Gauss puskám van :
- Egyet még a Jupiternél szereztem. Ez rendben működik, Kardánnál vettem is hozzá elemeket;
- A másik javításra szorulna, de ezt Kardán nem tudja még javítani; ezt még letenni sem tudom. Hol és mit kell hozzá megszereznem, hogy javítható legyen ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest