- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Van telepitve Team Speak es Mumbe is, de en nem tudok beszelni, de hallak.
Erdekes, amiket kuldtel, ugyancsak mas elrendezesuek, hagyd is a fenebe, ne kinlodj veluk
Jo magyaritott mod ? Nos, en ezekkel jatszodtam : ENOT, Way in Pripyat (WIP), Geonesis 2, AMK, es most Shocker, de ezt csak 1 fegyver kedveert tettem fel, habar meg kozbe kozbe jatszom vele 1-2 orat.
Ezek mind CoP modok, ne feledjem megemliteni.Itt a WIP es AMK oldala, minden tajekoztatoval egyetemben.
http://thewayinpripyathun.allalla.com
www.amkdevolutionhun.allalla.comA WIP az egy nagyon jo mod, teljesen mindent lecserel, + palyak vannak benne (persze a ShoC es CS-bol), de a tortenet egeszen egyedi, es valahogy van egy hatborzongato, nyomaszto hangulata,merthogy olyan kihalt...
Az AMK az egy egesz jo mod, van benne 1 uj palya is a Felfold nevu, osszessegeben ez is egy egesz jo mod, masak a kuldetesek is.
Nezd meg mindket oldalt, megeri vegigvinni mind a 2 jatekot.Sot, a Geonesis 2 is fasza, kb olyan mint az Enot, de vannak benne meg + kuldetesek.Viszont ha azzal akarsz jatszani, kell hozza egy javitas, mert maskepp sokszor kiakad ha felveszel egy valamilyen targyat, fegyvert, kepzodmenyt stb.Sajna nem mentettem el, csak hasznaltam, de valakinek megvan az info itt a forumon, hogy hol kell keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest