Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Lehet ott gránátozni, csak ne a hajó közelébe dobáld oda a gránátokat.
Taktika: Látod a térképen hogy merre járnak. ha van nálad 30-40db F1 gránát akkor lehet bőszen dobálni őket mikor még messze járnak. Én is így nyomtam le őket, a fél mutáns hordát gránátokkal dobáltam ki, a maradékot akik túlélték és a hajó közelébe jöttek meg leszedtem a fegyveremmel. Az emberek jóval strapabíróbbak mint a 2.0-ban voltak, ott egy mutáns simán megölt egy embert azt van hogy jönnek 10-en egyszerre, itt jóval többet kibírnak. Meg lehetőleg olyan fegyvert vigyél aminek minél nagyobb tárja van, úgy ritkábban kell tárat cserélni ami sokat számít. Eliminator jó lehet de simán lefőzhetsz egy kávét mire telepakolja sörétpatronokkal miután kiürült...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC RX 6700 XT 32GB RAM Vízhűtés Win11 Pro Ajándék RGB tartó
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield