Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Na bocs, a valaszt nem tudtam megirni, csak most latom hogy irtal, mert elhuztam meloba, most ertem haza.
Igen, most hogy mondod, az nekem is feltunt, de elfelejtettem utannanezni, most nem tudom ez milyen hiba lehet, ott valami nincs leforditva, vagy rossz kodlapja van, vagy mi a fene, meg regebben ugy emlekszem, hogy mukodott...
Igen, arrol a grafikai pakkrol van szo, es most, hogy annyit baszogattam a kepzodmenyeket, es lattam hogy hogyan neznek ki az ujak, most megakadt a szemem az Icon pack addonon, es ugy tunik, hogy ezek a kepzodmenyek vaganyabbul neznek ki, holnap majd radobom a jatekra, es megnezem, hogy mukodik-e, azaz nem holnap, hanem meg ma

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GAMER INTEL I5 8500/16GB DDR4/GTX 1660Ti/256GB NVME SSD/500GB HDD
- Eladó újszerű Trust Mantis GXT232 streaming mikrofon dobozában
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield