Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr_no_Name
tag
válasz
RobberBaron
üzenetére
Vááá...igazad volt
Nagyon kemény volt, de megoldottam.Amúgy igen, ez egy zavaró bug, de a controller auráját nem tartom hülyeségnek. Kicsit finomítani kell ez igaz, de véleményem szerint a controller a legzoralabb ellenfél, ha lehet ilyet mondani
Csoszog, hallod a sípolást, aztán rázoomol a kamera...régen olyanokat fostam tőle, hogy hihetetlen
Ez az aura meg végül is valamennyire reális, ha ez a fos pusztán azzal megöl, hogy rádnéz. Kell PSI védelem oszt csókolom.Viszont most megint elakadtam. Van pénzem, páncélom, fegyverem, de az útvonalakból kifogytam. Bejártam majdnem mindent, de nem enged északabbra a játék. Ilyenkor mi van? Vásárolni kell az útvonalakat? És ha igen akkor kitől?
szerk.: Ja és ezt most találtam
Kiestem a székből :
DD -
Antonius1978
addikt
válasz
RobberBaron
üzenetére
Szia, visszatertel a forumokra ? Reg lattalak.
Ha jol emlekszem, akkor a Call of Chernobyl az a te sajat egyeni modod volt ugye, amit egyedul butykolgettel, amint nekem privatban leirtad.Hogy lett belole ilyen elismert mod, valami kulfoldi modderek is nekilattak, vagy te adtad at nemzetkozi hasznalatra ? -
törölt tag
válasz
RobberBaron
üzenetére
Yep.
Az a legjobb amikor pályaváltás után meghalsz, mert poltergeist van a laborban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon kemény volt, de megoldottam.
DD
shield