- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield
üzenetére
Tudooos ? Az a kuldetes egy szolgalatosra mutat...legalabbis nalam...
A roman az 40% szlav, 30 latin, 8 gorog, 8 torok, 2% magyar, van ismeretlen es alban szo is benne...A nyelvujitaskor meg egy rakas szlav szavat franciara csereltek.
A magyarban is van sok szlav szo - ha minden igaz - es masfele is.A Chernobyl Chroniclessel nem haladtam, azaz egyszer asszem forditottam meg par sort de ezzel annyi.Jobb hir, hogy nagyjabol megtalaltam azokat a neveket, amelyekkel szerepelni fognak a szereplok, de majd meg egyszer vegig kell jatszodjam, hogy lassam, melyikhez melyik nev illik.
Pl Storytellernek a Kópé, Halandzsa nevet talaltam ki ujabban, a regi ugye Dumagép volt, de lehet Dumás is, mint pl Alexandré Dumás
, Oldman meg lehet Aggastyán, de Nagypapi is, ez utobbi jobban tetszik 
Eddig egyebekkel csesztem el a szabadidom, de elhataroztam, hogy ezentul legkevesebb 1 orat minden nap forditok, csakhogy mar a vegere erjek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, Oldman meg lehet Aggastyán, de Nagypapi is, ez utobbi jobban tetszik