- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok #30404 üzenetére
En is meglepodtem a dolgon, mert ugy frissiben nem is jutott a dolog eszembe, csak akkor mikor lementem a laborba, hogy elvileg ki kellett volna akadjon.
De van egy lehetseges magyarazatom, mert tudom, hogy nem torodtem az ilyen aprosagokkal.
Elvileg egyes modoknal van, ugy emlekszem egy .ini allomany, amiben valamit at kell tenni OFF-ra, vagy ON-ra, mar fene emlekszik.Na en az ilyesmivel nem torodom,semmit sem allitottam at, de mindig ment minden mod.
Talan ez kavarhat be azoknak, akik kovettek a leirt utasitasokat.En nem, es lehet ebben keresendo az hogy nalam statikussal is ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest