Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Magisk
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Nekem az sgm2.2 változatával történt meg a mentési hiba, méghozzá kétszer is, elsőnek nem foglalkoztam vele de amikor nekem is jöttek ezek a gondok akkor már késő volt.
Elsőnek éppen összebirkóztam egy alfás csapattal zatonon,noé bárkája legtetejéből vettem észre a csapatot mielőtt nekikeztem csináltam gyorsan egy mentést, gondoltam sosem lehet tudni,mentés után rögtön irta pirossal hogy valami hiba történt a játék képernyőjén középem, de mivel hogy akcióban voltam nem foglalkoztam vele ,rá is csesztem rendesen.Folyamatosan azt írta, hogy a mentési hely elfogyott ,na mindegy ilyen nincs.
Másodjára,janovról utaztam zatonra nyugodt körülmények között voltam és rögtön reagáltam erre a hiba üzenetre azonnal kikapcsoltam és egy korábbi mentést sikerült be is tölteni,ezzel csak azt akartam mondani lehet ,hogy te is kaptál ilyen üzenetet csak akcióban voltál és nem veted észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Jövedelem
- Call of Duty: Black Ops 7
- Asztalos klub
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Dell OptiPlex 9020 Micro, Intel Core i5-4590T, Wifi kártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield