Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
SaGa59
üzenetére
Persze tudom, hogy nincs benne Noé, azért tettem idézőjelbe, mert nem jutott eszembe az itteni neve.
A Szabadságosok lövöldöznek a Szolgálatra,sőt téged is megkér a góréjuk, hogy időre intézz el egy szolgálatos őrjáratot, akik ott tanyáznak a bárka fölötti út mellett.
Ezt már régen elvégeztem, a Karom mögötti barlangban a lezuhant kocsinál is voltam és a szerszámosládát is megtaláltam a barlangban. Azóta sem ad feladatot a Szabadság.
Fajd nekem semmit nem mond, csak mindig ugyanazt ismétli el, amikor beszéltetem.

Felveszed a Megvilágosultak főnökénél a dokumentumkeresős feladatot. Először a hídon kell összeszedni mindent, ahol megtámadnak a szabadságosok és a szolgálatosok is.
Ezen is régen túl vagyok, elvileg minden hidas doksit összeszedtem.
Valahol valami kimaradhatott és ezért nem tudok tovább haladni, de fogalmam sincsen hogy mi lehet az.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vírusirtó topic
- World of Warships
- Villanyszerelés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Path of Exile 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield