Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
SaGa59
üzenetére
Persze tudom, hogy nincs benne Noé, azért tettem idézőjelbe, mert nem jutott eszembe az itteni neve.
A Szabadságosok lövöldöznek a Szolgálatra,sőt téged is megkér a góréjuk, hogy időre intézz el egy szolgálatos őrjáratot, akik ott tanyáznak a bárka fölötti út mellett.
Ezt már régen elvégeztem, a Karom mögötti barlangban a lezuhant kocsinál is voltam és a szerszámosládát is megtaláltam a barlangban. Azóta sem ad feladatot a Szabadság.
Fajd nekem semmit nem mond, csak mindig ugyanazt ismétli el, amikor beszéltetem.

Felveszed a Megvilágosultak főnökénél a dokumentumkeresős feladatot. Először a hídon kell összeszedni mindent, ahol megtámadnak a szabadságosok és a szolgálatosok is.
Ezen is régen túl vagyok, elvileg minden hidas doksit összeszedtem.
Valahol valami kimaradhatott és ezért nem tudok tovább haladni, de fogalmam sincsen hogy mi lehet az.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield