- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Íme, a One UI 8.5 újításai
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Riot Gin #26772 üzenetére
Igen, arra gondoltam, monitorkartya, videokartya, egykutya.
Szoval a te kartyad az enyemnel jobb, raadasul 2 gigas, az enyem 1 gigas 9500as Nvidia, szoval nem ertem hogy hol lehet a gond.
Ez a kivag az asztalra jelenseg mikor jelentkezik ? Amikor mas palyara mesz at ? Asszem igy voltam a Lost Alphaval egy darabig, csak akkor tudtam atmenni egy masik palyara, ha elotte lebutitottam a grafikat.
De az is lehet hogy a Fotograf modnal volt ez a jelenseg, mar nem emlekszem.
Nade a lenyeg, hogy a magas texturakat ha lecsokkented, akkor kevesebb memoriat eszik a jatek egyertelmuen.
Ezek a modok fel vannak tupirozva fulonfele grafikai modokkal is egyben (egyesek), ahol kitores, savas eso, a stalkere zombiva valtoztatasa (asszem az Atmosfear 3 tudja ezt) stb gondolom sokkal tobb memoriat zabal.Amugy eloszor a Stalkert en 1 giga rammal, amibol 256 mega alaplapi monitorkartya volt, ugy toltam vegig
-
SaGa59
őstag
válasz
Riot Gin #26772 üzenetére
CTD-kre van egy megfigyelésem, igaz, az SGM 2.2 Enot verzión tapasztaltam, a többivel kevesebb az ilyen gondom.
Szóval: I5 proci, 4 fizikai maggal. Ha az xrengine.exe-hez mind a 4 magnál be van pipálva az Affinity, akkor sokkal sűrűbben kivág, mintha csak kettőhöz. Sebességben meg észrevehetetlen a különbség.
Gyanítom, ha a proci 2 fizikai mag + 2 multithread-es, még gyakrabban kidobhat, ha mind a 4-hez hozzá van rendelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest